Szakorvosok

Üdvözöljük a Medina Egészségcentrum Szakorvosok oldalán!

A Medinacentrum rendelő váróterme
Laborvizsgálat
Ultrahang vizsgálat
Hivatástudatunk

Tapasztalt szakorvosok az Ön szolgálatában

Szakorvosaink hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkeznek, hogy segítsék Önt az egészségügyi céljai elérésében.

Mindannyian magasan képzett szakemberek, akik elkötelezettek az Ön egészségének javításában.

Ismerje meg orvosainkat!

Szakemberek a Medina Egészségcentrumban

Dr. Kelemen Katalin
Dr. Kelemen Katalin Rendelés: Szerdánként
Dr. Dutka Edina
Dr. Dutka Edina Rendelés: Szerdánként
Ügyvezető
Telefonszám:+36-20/619-4413
Dr. El-Arabi Yousif Yahia
Dr. El-Arabi Yousif Yahia Rendelés: Szombatonként
Dr. Danka László
Dr. Danka László Rendelés: keddenként
Szakterület: Gerinc-, csípő és térdspecialista
Telefonszám:+36-20/619-4413

Medina szakorvosok bemutatkozása

Dr. Dutka Edina

Üdvözlöm, Dr. Dutka Edina vagyok, a Medina Egészség Centrum vezetője. Engedje meg, hogy bemutatkozzak, és megosszam Önnel szakmai pályafutásom fontos állomásait.

1981-ben születtem Budapesten, és már gyermekkorom óta arra törekedtem, hogy másokon segítsek, ezért az orvosi pályát választottam hivatásomul.

Tanulmányaim:

 • Kistarcsa Angol Ének-Zene Tagozatos Általános Iskola: Az alapok megszerzése során különös figyelmet fordítottam az angol nyelvre és a művészetekre.
 • Török Ignác Gimnázium Kéttannyelvű Osztály: Itt mélyítettem el nyelvtudásomat és készültem az egyetemi tanulmányokra.
 • Szegedi Tudományegyetem: Megkezdődött orvosi pályafutásom, megszereztem az alapvető orvosi ismereteket.
 • Semmelweis Egyetem: Folytattam orvosi tanulmányaimat, tovább specializálódtam, és elmélyültem a háziorvosi és foglalkozás-egészségügyi területekben.

Szakmai tapasztalataim:

 • Háziorvos a XVIII. kerületben: Itt kezdődött a szakmai pályafutásom. A mindennapi betegellátásban rendkívül sok tapasztalatot szereztem.
 • Magyar Honvédség: Katonai orvosként számos kihívással találkoztam, és megtanultam a gyors és hatékony döntéshozatalt.
 • Háziorvos voltam Nagytarcsán: Nagytarcsán egy remek közösségben folytathattam pályafutásomat, számos egyéni problémával találkoztam, így szerezve még több tapasztalatot és tudást.
 • Intézményi orvos voltam a Vakok Batthyány László Római Katolikus Intézetében és a Bolla Árpád Idősotthonban is gondoskodtam az ott lakók egészségéről.

Jelenleg a Medina Egészség Centrum vezetőjeként dolgozom, ahol célom, hogy pácienseink a legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Fontosnak tartom, hogy mindenkivel személyre szabottan foglalkozzunk, és mindenki számára biztosítsuk az egészséges mindennapok alapvető feltételeit.

Angol és magyar nyelven is rendelkezésére állok.

Szeretettel várom Önt is a Medina Egészség Centrumban, ahol elhivatott csapatunkkal azon dolgozunk, hogy Ön és családja a legjobb egészségügyi ellátásban részesüljön.

Dr. Yousif Yahia El-Arabi

Üdvözlöm, Dr. Yousif Yahia El-Arabi vagyok, ultrahangos szakorvos és radiológus. Örömmel mutatkozom be, és osztom meg szakmai pályafutásom legfontosabb állomásait.

1971-ben születtem Khartoumban, Szudán fővárosában. Már korán elhatároztam, hogy az orvosi pályára lépek, így tudatosan indultam el szakmai utamon.

Tanulmányaim:

 • KTC Sudan: Alapfokú tanulmányaimat itt végeztem, felkészültem a további iskolai évek kihívásaira.
 • Khartoum International High School: Itt mélyítettem el tudásomat, különös figyelmet fordítva a természettudományokra és a nyelvtanulásra.
 • Debreceni Egyetem: Orvosi tanulmányaimat Magyarországon folytattam, ahol kiváló oktatásban részesültem és megszereztem az orvosi diplomámat.
 • Radiológia szakvizsga: További specializációmat a radiológia területén végeztem, amely azóta is szakterületem és szenvedélyem.

Szakmai tapasztalataim:

 • Medicover: Itt kezdtem meg szakmai pályafutásomat, ahol széleskörű tapasztalatokat szereztem a radiológia különböző területein.
 • Jahn Ferenc Dél-Pesti Centrumkórház: Folytattam munkámat, tovább mélyítettem tudásomat és tapasztalatomat.
 • Medina Egészség Centrum: Jelenleg itt tevékenykedem, célom, hogy a legkorszerűbb diagnosztikai módszerekkel segítsem pácienseink egészségét.

Arab, angol és magyar nyelveken is rendelkezésére állok, keressen bizalommal.

Nagyon fontos számomra, hogy pácienseim bizalommal fordulhassanak hozzám, és mindenki a legmagasabb szintű ellátásban részesüljön. Büszke vagyok arra, hogy a Medina Egészség Centrum csapatának tagja lehetek, ahol elhivatottan dolgozunk az Ön és családja egészségéért.

Dr. Kelemen Katalin

Üdvözlöm, Dr. Kelemen Katalin vagyok, radiológus szakorvos. Szeretném bemutatni Önnek szakmai életutamat, mely során több évtizedes tapasztalatot szereztem a radiológia területén.

Tanulmányaim: 1985-ben végeztem a Belgrádi Orvosi Tudományi Egyetemen, ahol megszereztem orvosi diplomámat. Ezt követően Budapesten szakvizsgáztam radiológiából 1995-ben, hogy specializálódhassak ezen az izgalmas és folyamatosan fejlődő orvosi területen.

Szakmai tapasztalataim:

 • Kiskunhalasi Semmelweis Kórház: Pályafutásomat itt kezdtem, ahol átfogó tapasztalatokat szereztem a radiológia különböző szakterületein.
 • Bajai Szent Rókus Kórház: Itt folytattam munkámat, ahol tovább mélyítettem tudásomat és bővítettem szakmai látókörömet.
 • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház: Ebben az intézményben további értékes tapasztalatokat szereztem, és szakmai fejlődésem újabb szintjére léptem.
 • TritonLife Magánkórház: A legmodernebb technológiákat és eljárásokat ismerhettem itt meg, ezzel a legkorszerűbb diagnosztikai ellátást nyújthattam.

Radiológusként elsődleges célom, hogy a lehető legpontosabb diagnózist nyújtsam pácienseim számára, amely alapja lehet a hatékony kezelésnek és gyógyulásnak. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést és az új technológiák alkalmazását, hogy mindig a legjobb ellátást biztosíthassam.

Szeretettel várom Önt a Medina Egészség Centrumban, ahol elkötelezett csapatunkkal azon dolgozunk, hogy pácienseink a legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek.

Szeretne csatlakozni csapatunkhoz?

A Medina Egészségcentrum olyan tehetséges és elkötelezett szakorvosokat keres, akik szívesen csatlakoznának csapatunkhoz.

Ha Ön kardiológus vagy belgyógyász szakorvos és érdeklődik a lehetőség iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!