Mi a Medina Egészségcentrum?

A Medina Egészségcentrum elkötelezett az emberek egészségének támogatása iránt, és széleskörű szolgáltatásokat nyújt a megelőzéstől a diagnosztikáig.

Épületek
Rólunk

Együtt az egészségért, minden pillanatban.

Fedezze fel a Medina Egészségcentrumot, ahol korszerű orvosi technológiák és személyre szabott gondoskodás segítenek megőrizni és fejleszteni az életminőségét.

Tapasztalja meg a legmodernebb szűrővizsgálatokat és hagyja, hogy elhivatott szakembereink mindent megtegyenek egészsége érdekében.

0 +

Szűrővizsgálat

0

Orvos

Történetünk

Nálunk minden szükséges kivizsgálást egyetlen helyen elvégezhet.

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzserszűréssel foglalkozott csapatunk.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelművé vált, hogy a betegek rendkívül kevés figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással.

Ennek a felismerésnek eredményeként jött létre a Medina Egészségcentrum, amely elkötelezett abban, hogy hozzájáruljon az Ön egészségének maximalizálásához.

„Vigyázz a testedre. Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

Értékeink

Elhivatottság, minőség és empátia

Vízió

Mindenki számára elérhetővé és megvalósíthatóvá tenni a magas minőségű, személyre szabott egészségügyi gondoskodást a hosszú távú vitalitás és jólét érdekében.

Küldetés

Elkötelezett szakértői segítséggel és innovatív szolgáltatásokkal hozzájárulni pácienseink optimális egészségének eléréséhez és fenntartásához.

Mottó

Az Ön egészsége a mi szenvedélyünk és küldetésünk!

Amit csinálunk

Bízzon bennünk, hiszen mindig támogatjuk

Különös figyelmet fordítunk pácienseink állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, illetve segítséget nyújtunk abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges.

Céges szűrések

Az alkalmazottak egészségének megőrzése minden munkaadónak érdeke, illetve a törvényi előírásoknak is meg kell felelni. Ezért szolgáltatásainkat vállalatok számára is biztosítjuk.
Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is.
Szolgáltatásaink

Magán szűrővizsgálatok

A hozzánk forduló pácienseknek egy beteg összefoglaló naplót vezetünk, melyet az elvégzett kezelésekkel folyamatosan bővítünk.
Mindez segítséget nyújthat abban, hogy a hatékony betegellátás mellett, megelőzési jellegű tanácsokat is tudjunk adni.
Szolgáltatásaink

Fájdalomcsillapító lézerterápia

Vannak olyan problémák, sérülések, amelyeknél hosszan tartó fájdalomra kell számítani. Ilyenkor csak erős fájdalomcsillapító gyógyszerek használnak, de sokáig kellene terhelni velük a szervezetünket.
Viszont a fájdalomcsillapító lézerterápia nem terheli a májat, mégis már az első kezelés után hatni kezd.
Szolgáltatásaink
Dr. Dutka Edina
Üzenet a tulajdonostól

Centrumban az egészség, Újpest szívében

Sajnálatos módon a hazai egészség kultúrában lehangolóan csekély hangsúlyt fektetünk testünk, lelkünk karbantartására, a megelőzésre. Járművünk, fontos eszközeink időszakos felülvizsgálata természetes gyakorlat, nem így az általános egészségügyi állapotunk szűrése.

A többség rendre a tünetek, a baj félreismerhetetlen jelei esetén, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Pedig tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényli, de egyben a leghatékonyabb eszköz is.

Az évek során, a praxisban, az üzemorvosi tevékenység során, valamint a különböző szűréseken, több 10 000 pacienssel találkoztunk.

Természetesen költünk reklámra is, de a jelentkezők egyre nagyobb száma visszatérő beteg, aki évről évre saját szűrését, és családtagjai vizsgálatát is ránk bízza. Erre vagyunk a legbüszkébbek, ez a legfontosabb referencia, a team szakértelme és a családias környezet mellett.

DR. DUTKA EDINA

Medina Egészség Centrum vezetője,
szakorvos