RÓLUNK

BEMUTATKOZÁS

CENTRUMBAN AZ EGÉSZSÉGE.

A Medina Egészség centrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos, közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzser szűréssel foglalkozott a team.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalat az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igény, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítunk pácienseink állapotának leg szélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtunk abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre amennyiben szükséges.

Mit jelent a beteg anamnézisének átfogó feltárása?

A hozzánk forduló pácienseknek évek óta, egy a kockázatokat (munkahelyi, genetikai, környezeti, stb.) az életmód, munkahely, stressz, és káros szokásokkal kapcsolatos információkat, a betegségekkel, a kezelésekkel, az életmóddal kapcsolatos információkat(gyógyszerek, táplálkozás, stb), egy beteg összefoglaló naplót készítünk, melyet az elvégzett kezelések, ill. a visszatérő betegek újabb kezelésével bővítünk. Mindez segítséget nyújthat abban, hogy a hatékony betegellátás mellett, megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is tudjunk adni. Várjuk további partnereink jelentkezését. A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is , a pácienseket, igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztjük.

DR. DUTKA EDINA

Medina Egészség Centrum vezetője, szakorvos

 

RÓLUNK MONDTÁK

 

"

A derékfájdalmamra már mindent megpróbáltam, de a lézer végre segített. Köszönöm!

Antal

"

Örülök, hogy az elsők között lehettem, akik kipróbálhatták ezeket az eszközöket. Minden ismerősömnek ajánlani fogom!

Ferenc

"

Sokkal hatékonyabbnak tartom, mint a gyógyszereket. Visszatérő páciens leszek!

Edit

Share This