FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS – FIZIKOTERÁPIÁS MÓDSZEREKKEL

JELENTKEZÉS

Fájdalomcsillapítás terápiánkat jelenleg Kistarcsán veheti igénybe. Jelentkezzen be telefonos ügyfélszolgálatunkon az alábbi telefonszámon: +36 20 619 4413; vagy töltse ki a lenti űrlapot!

RENDELÉSI IDŐ

H-P: 08:00 – 19:00

MIT GYÓGYÍT A FIZIKOTERÁPIÁS LÉZERKEZELÉS?

Krónikus ízületi fájdalmat

Csonttörést

Sportsérüléseket

Degeneratív mozgásszervi fájdalmat

Váll-, derék-, gerinc-, boka-, kar- és térdfájdalmat

Arthritis, Arthrosis

Gerincbántalmakat

Izomfájdalmat

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A LÉZERES FÁJDALOMCSILLAPÍTÁSNAK?

A Hilterapia® magas intenzitású, kiemelkedő minőségű lézerrel végzett terápia, amely tökéletesen biztonságos körülmények között teszi lehetővé a mélyreható terápiás hatást. Már az első terápiás ülés után érezhetően hat.

R

GYORS, AZONNALI FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS

R

BIZTONSÁGOS

R

KIEMELKEDŐ, 1KW-OS TELJESÍTMÉNY

R

OLASZ MINŐSÉG

R

MÉLYREHATÓ, REGENERÁLÓ HATÁSÚ

R

HOSSZAN TARTÓ HATÁSÚ

R

AMERIKAI FDA ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK

ÁRAK

LASER + MÁGNES + TENS

120.000.- Ft / 10 alkalom

100.000.- Ft / 10 alkalom

LASER + MÁGNES + TENS

16.000.- Ft / alkalom

12.000.- Ft / alkalom

SH1 LASER TERÁPIA

A Hilterapia® magas intenzitású, kiemelkedő minőségű lézerrel végzett terápia, amely tökéletesen biztonságos körülmények között teszi lehetővé a mélyreható terápiás hatást. Egészségcentrumunk a legkomplexebb Hilterapia® eszközzel dolgozik (HIRO 3.0).

Eddigi legnagyobb teljesitményű lézerük a HIRO 3.0. Intenzív. Mélyreható. Biztonságos és Egyedülálló.

A HILT® impulzusának magas intenzitása (1-3 kW) és energetikai hatása (egészen 15 000 W/cm2-ig
menően) lehetővé teszi az energia mélyreható közvetítését. A műszaki újításként és terápiás módszerként az Egyesült Államokban szabadalmaztatott Hilterapia® eszközök rendelkeznek az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyeletének (FDA) engedélyével is.

A HILT impulzusa nem csupán a magas intenzitású lézeres megoldásból ered, hanem a következő integrált tényezők összhatásának következménye:

  • az energia függőleges kibocsátása, amely lehetővé teszi a kibocsátási paraméterek megfelelő stabilizálását, és biztosítja azt, hogy a lézer penetrációja meghaladja az energia elnyelését (abszorpció)
  • a megfelelő hullámhossz kiválasztása, magas energiatartalmú pulzáló sugárzás (150-350 mJ/pulzus), a pulzusok nagyon rövid időtartama (120-150 mikroszekundum) és alacsony frekvenciája (10-40 Hz), a kezelt szövetek termikus relaxációjához szükséges idő betartása
  • több szakaszra osztott, fájdalomra, ödémára, hematómára, degeneratív ízületi betegségre és oszteoartrózisra vonatkozó, helyi vagy általános hatású, specifikus terápiás protokollok és specifikus kézi eszközök használata, amelyek a szövetek, az izmok és az ízületek szintjén lehetővé teszik az energiaátvitelt

Ez a készülék a poszttraumás patológiák gyógyítása és az izmokkal kapcsolatos panaszok kezelése terén megnyilvánuló hatékonyságot a mélységi, azonnali és tartós fájdalomcsillapító hatásokkal ötvözi. Ideális megoldás a szövetek szintjén megvalósuló reparatív és regeneratív folyamatok stimulálására, valamint a felhalmozott ödémák és folyadékok felszívódási folyamatainak beindítására, amelynek bizonyított hatásai vannak az oszteoartrózis és a porcokat érintő egyéb degeneratív folyamatok kezelésében.

A magas fokú energetikai hatásnak köszönhetően a Hiro 3.0 a legmélyebb krónikus sérüléseket is gyógyítani képes.

A HILT® impulzusának időtartama és frekvenciája biztosítja a tökéletes biztonságban történő használatot annak köszönhetően, hogy a kezelt felület hőmérsékletét folyamatosan a hőkomfort szintjén tartja, az irritáció és az égési sérülések elkerülésével.

Tekintettel a szóban forgó terápiák sporttraumatológián belüli szükségességére, Hilterapia® készüléket szállíthatóvá tettük.
A 37 x 21 x 43 cm méretű, mindössze 14 kg súlyú SH1 készülék ugyanazt a hatékonyságot képes biztosítani, mint a HIRO 3.0

HIRO 3.0

A magas fokú energetikai hatásnak köszönhetően a Hiro 3.0 a legmélyebb krónikus sérüléseket is gyógyítani képes. A HILT® impulzusának időtartama és frekvenciája biztosítja a tökéletes biztonságban történő használatot annak köszönhetően, hogy a kezelt felület hőmérsékletét folyamatosan a hőkomfort szintjén tartja, az irritáció és az égési sérülések elkerülésével.

SH1

Az 1064 nm-es Nd:YAG pulzáló lézer eredményesen hat a mély szövetekre. A terápia a fájdalom kezelésére alkalmas, előre meghatározott programok segítségével vagy a kezelés paramétereinek személyre szabása érdekében szerkeszthető programokkal történhet.

A kibocsátott energia kiszámítása automatikusan történik a beállított paraméterek alapján. A készülék színes LCD grafikus érintőképernyővel (graphic touch screen), valamint a lézer működtetésére szolgáló távköztartóval és pedállal felszerelt, 5.0 mm-es ergonomikus lézerrel van ellátva.

HOGYAN NÉZKI A GÉP?

 

RÓLUNK MONDTÁK

 

"

A derékfájdalmamra már mindent megpróbáltam, de a lézer végre segített. Köszönöm!

Antal

"

Örülök, hogy az elsők között lehettem, akik kipróbálhatták ezeket az eszközöket. Minden ismerősömnek ajánlani fogom!

Ferenc

"

Sokkal hatékonyabbnak tartom, mint a gyógyszereket. Visszatérő páciens leszek!

Edit

1 + 3 =

Az üzenet elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi szabályzatot!

Share This