whitepixel173170187976925
Akció!

Szájkörnyék fiatalítása

63 360 Ft

Korunk előrehaladtával a gyengülő szövetek a gravitáció hatására egyre jobban elmélyíthetik az ajak körüli barázdákat.A HIFU ultrahang kezelés simítja és feszesíti a bőrt.

Leírás

Újszülöttként a szánkkal fedezzük fel a körülöttünk levő világot. Később, amikor már beszélni is tudunk, nagyon fontos eszköze az önkifejezésnek. Nem csak szavakat formálunk vele, hanem mosolygunk, csábítunk vagy akár morcosságunkat is kifejezzük vele.

De mit üzen a szánk saját magunknak a tükörbe pillantva?

Az idő múltával más és más alternatívával viseljünk ajkunkat. Gyermekként kíváncsi és cserfes, kamaszként mindent tudó, fiatal felnőttként csábító, anyaként aggódó, érett korban bölcs.

Minden élethelyzetünk lenyomata a mimikai ráncainkban foglal helyet. Épp ezért fontos az idejében elkezdett ápolása az ajak és szájkörnyéknek. Ugyan veleszületett ránc a nasolabiális redő – orr-ajak barázda –, mégis az évek elteltével egyre mélyül a szerzett ráncokkal (felsőajak ráncocskáival) együtt.

Ma már számos megoldás közül lehet választani a ráncok kezelésére. Ennek egyik legmodernebb típusa a 3D 11 soros HIFU Arcfiatalító gép, mely hosszantartó és látványos eredményt biztosít, akár már egyetlen kezeléssel.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szájkörnyék fiatalítása” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük