whitepixel173170187976925

SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG EGY HELYEN

MEDINA CENTRUM

MEDINA EGÉSZSÉG CENTRUM

Egészség Centrumunkban nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Menedzserszűréssel, laborvizsgálatokkal és ultrahang diagnosztikával várjuk pácienseinket. 

MEDINA BEAUTY CENTRUM

A Beauty részlegünk egy olyan hely, ahol modern nem műtéti orvosesztétikai szolgáltatásokat nyújtunk az öregedő bőrre, az arc jellemzőinek javítására, kozmetikai problémákra, alakformálásra.

 

TEREMTS EGYENSÚLYT AZ ÉLETEDBEN

PRÉMIUM CSOMAGJAINK menedzserszűrő vizsgálatai átfogó orvosi szűrővizsgálatot nyújtanak számodra. A szűrővizsgálatoknak jelentős szerepe van életünkben,  hiszen segítséget adnak a megelőzéshez, a kialakult  betegségek korai felismerésében, a betegségek rizikó tényezőinek kiderítésében, valamint a terápiák hatékonyságának megítélésében is. A szűrővizsgálatok hosszútávon hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez, testi és lelki egyensúlyunk fenntartásához.

A SZŰRŐVIZSGÁLATOK ELŐNYEI

A betegségek kizárásában

Fontos szerepe van a megelőzésben

A betegségek korai felismerésében

A rizikó tényezők kiderítésében

A hatékony kezelés kiválasztásában

BLUE CSOMAG

PRÉMIUM orvosi és orvosesztétikai csomag férfiak részére

125 000 Ft

 

A csomag tartalma:

MEDINA MENEDZSERCSOMAG 1 – átfogó egészségügyi vizsgálat + ajándék PSA tumor marker vizsgálat

ORVOSI KONZULTÁCIÓ – a hozott leletek és a menedzserszűrés keretében elvégzett vizsgálatok eredményeinek orvosi kiértékelése

VÁLASZTHATÓ ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉS – HI-EMT izomtónus növelő kezelés vagy dióda lézeres szőrtelenítő kezelés választható területen (az ajánlat mind a két esetben 4 kezelésre vonatkozik)

 

 

AJÁNDÉK KEZELÉS – BIOKOZMETIKAI arckezelés vagy 30 perces frissítő masszázs

 

 

ROSE CSOMAG

PRÉMIUM orvosi és orvosesztétikai csomag nők részére.

125 000 Ft

 

A csomag tartalma:

MEDINA MENEDZSERCSOMAG 1 – átfogó egészségügyi vizsgálat + ajándék CEA tumor marker vizsgálat

ORVOSI KONZULTÁCIÓ – a hozott leletek és a menedzserszűrés keretében elvégzett vizsgálatok eredményeinek orvosi kiértékelése

ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉS – HIFU TESTSZOBRÁSZAT – 8 kocka szabadon választott területen

 

 

AJÁNDÉK KEZELÉS –Nyirokmasszázs kezelés

 

 

SILVER CSOMAG

PRÉMIUM orvosi és orvosesztétikai csomag nők részére.

150 000 Ft

 

A csomag tartalma:

MEDINA MENEDZSERCSOMAG 1 – átfogó egészségügyi vizsgálat + ajándék CEA tumor marker vizsgálat

ORVOSI KONZULTÁCIÓ – a hozott leletek és a menedzserszűrés keretében elvégzett vizsgálatok

ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉS – HIFU arckezelés – teljes arc kezelése + toka csökkentés/vagy orcák kezelése, szemkörnyék kezelése, dekoltázs kezelése

 

 

AJÁNDÉK KEZELÉS –  BIOKOZMETIKAI arckezelés

 

 

GOLD CSOMAG

PRÉMIUM orvosi és orvosesztétikai csomag nők részére.

200 000 Ft

 

A csomag tartalma:

MEDINA MENEDZSERCSOMAG 2 – átfogó egészségügyi vizsgálat + ajándék CEA tumor marker vizsgálat

ORVOSI KONZULTÁCIÓ – a hozott leletek és a menedzserszűrés keretében elvégzett vizsgálatok eredményeinek orvosi kiértékelése

ORVOSESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

HIFU ARCKEZELÉS – teljes arc kezelése + toka csökkentés vagy orcák kezelése, szemkörnyék kezelése, dekoltázs kezelése

HIFU TESTSZOBRÁSZAT – 8 kocka szabadon választott területen

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS – 4 alkalom

 

 

AJÁNDÉK KEZELÉSEK –  BIOKOZMETIKAI arckezelés, 30 perces frissítő masszázs

 

 

 MEDINA LIFESTYLE Prémium 

Prémium csomagjaink ötvözik mindazt, amihez az egészséged és szépséged megőrzéséhez szükséged van.  Úgy állítottuk össze azokat, hogy tartalmazzák a legfontosabb egészségügyi szűréseket, valamint azokat az orvosesztétikai kezeléseket, amelyekkel bőröd fiatalságának megőrzéséhez és alakod formálásához járulhatsz hozzá.  

 

 

 

Miért válaszd a Medina Lifestyle Prémium csomagjainkat?

Prémium csomagjainkkal a legfontosabb kezeléseket biztosítjuk számodra. A válogatott speciális szolgáltatásokat tartalmazó csomagok megvásárlásával kedvezményesebben juthatsz hozzá az adott szolgáltatásokhoz, mintha azokat külön-külön vennéd igénybe.

Mit tartalmaznak a Medina Lifestyle Prémium csomagok?

Prémium csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy azok tartalmazzák a legfontosabb egészségügyi szűréseket (pl. teljes labor, ultrahang vizsgálatok, EKG…) valamint  azokat az orvosesztétikai kezeléseket, amelyek a bőröd fiatalítását és tested, alakod formálását támogatják.

 

 

A Menedzserszűrés milyen vizsgálatokra terjed ki?

A menedzserszűrés során egy átfogó orvosi vizsgálat. A vizsgálat kiterjed a belső szervek, a nyaki erek, valamint a végtagi artériák (Menedzserszűrés 2) ultrahangos vizsgálatára. Készítünk egy teljes vérvizsgálatot is, vizelet és pajzsmirigy vizsgálattal kiegészítve. Megnézzük a szív működését EKG vizsgálattal. Vérnyomást és véroxigént és testösszetétel mérünk. A kapott eredményeket kiértékeljük, az eredmények függvényében életmódbeli tanácsokkal segítjük pácienseinket, betegségek gyanúja, feltárása esetén javaslatot adunk a szükséges kezelések megkezdésére.

Milyen előnyei vannak a HIFU kezelésnek?

A HIFU technológia egyesíti a természet és a tudomány erőit. Az alapját képező fókuszált ultrahang lehetővé teszi a műtét nélküli bőrfiatalítást és zsírbontást a tested természetes működését stimulálva. A HIFU kezelés kisimítja a ráncokatfeszesebbé teszi a bőrt .Tartós eredményt kínál, hatását 12-24 hónapon át élvezheted. Minden kezelés esetében az ultrahang a bőröd és a zsírsejtek természetes működését aktiválja, annak természetese folyamatait fokozza, éppen ezért a végeredmény is tökéletesen természetes lesz. A kezelés után a felépülés azonnali, nincs szükséged kórházi kezelésre és betegszabadságra sem.

Mit tud a Dióda lézeres szőrtelenítés?

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul. A lézer áthatol a bőr felületén és elérve a szőr gyökerét fejti hatását. A kezelés meggátolja a szőr további növekedését, ezért hatása véglegesnek tekinthető. A dióda lézeres szőrtelenítő kezelés a szemkörnyék kivételével az egész arcon és a teljes test felületen alkalmazható, az intim testrészek területén is eltüntethetők a zavaró, folyamatosan növekedő szőrszálak. A kezelés gyors, kíméletes, kényelmes. Fájdalommentes és biztonságos, nem okoz felületi sérülést a bőrön. Széles bőr és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé, így évszaktól függetlenül is alkalmazható.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ORVOSI SZOLGÁLTATÁSOK

A Medina Egészség Centrumban jelenleg széleskörű laborvizsgálatokkal, ultrahang diagnosztikával, átfogó menedzserszűréssel, valamint ortopédiai és neurológiai szakrendeléssel várjuk pácienseinket.

FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGY

Teljes körű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtunk az egyszemélyes vállalkozásoktól akár a több száz fős intézményekig. Minden kategória számára (A;B;C;D) biztosítunk alkalmassági vizsgálatot, beleértve az egészségügyi kiskönyv kiállítását is.

ORVOSI ESZTÉTIKA

Orvosesztétikai kezeléseink a modern technológiát ötvözik a természet erejével. Olyan beavatkozás mentes szolgáltatásokat kínálunk, mint HIFU arc és testkezelések, HI-EMT elektromágneses alakformálás és dióda lézeres szőrtelenítés.

JOBB MEGJELENÉS, JOBB ÉRZÉS

SZÉPÜLJ VELÜNK

Büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott bőrápolási és alakformálási élményt nyújtunk, és ehhez biztosítjuk számodra a legmodernebb műtéti beavatkozásoktól mentes orvosesztétikai kezeléseket.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

“A derékfájdalmamra már mindent megpróbáltam, de a lézer végre segített. Köszönöm.”

Antal

“Sokkal hatékonyabbnak tartom, mint a gyógyszereket. Visszatérő páciens leszek”

Edit

A HIFU arckezelés minden várakozásomat felülmúlta. Az eredmény valóban nagyon látványos és természetes lett. Úgy érzem nemcsak a bőröm, hanem én is éveket fiatalodtam.”

Erika

Miért válassz minket?

A Medina Egészség Centrumban különös figyelmet fordítunk pácienseink állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására. Segítséget nyújtunk abban is, hogy a hozzánk forduló betegeink a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett, a megelőzésre és betegségek korai szakaszában való felismerésére is jelentős hangsúlyt fektetünk, ezért széles szűrővizsgálat kínálattal várjuk pácienseinket. Az orvosi vizsgálatokon és kezeléseken túl életmódváltoztatásra, mozgásformákra és diétára is javaslatokat adunk.

2020-ban indítottuk el orvosi Egészség Centrumunk Beauty részlegét, ahol olyan nem műtéti modern orvosesztétikai kezelésekkel várjuk ügyfeleinket, mint a HIFU technológia, HI-EMT mágneses alakformálás, vagy a végleges megoldást nyújtó Dióda lézeres szőrtelenítés. Beauty részlegünkben a legmodernebb, professzionális gépekkel és szakavatott személyzettel várjuk a szépülni vágyókat.

Centrumunkban modern, kellemes, otthonos környezettel, kiváló felszereltséggel és rugalmas rendelési idővel várunk Téged is!

 

 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Share This