whitepixel173170187976925

HIFU TESTSZOBRÁSZAT

ALAKFORMÁLÁS A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY EREJÉVEL

TERMÉSZETES SZÉPSÉG, AMIBEN MEGBÍZHATSZ

TERVEZD MEG A KONZULTÁCIÓDAT MÉG MA

A HIFU technológiáról

A HIFU nagy intenzitású, fókuszált ultrahang, amely a bőrréteg mély síkjáig (~ 4,5 mm) hatol el, a bőr SMAS szövetét (felületes izom-aponeurotikus rendszer) megcélozva feszesebbé teszi a bőrt és lebontja a zsírsejteket, segíti a természetes kollagén termelést, valamint javítja a bőr textúráját.

A kezelésről

A kezelést megelőzően szakemberünk egy személyes konzultáció keretében részletesen bemutatja neked a kezelést, megnézi a kezelni kívánt területet és választ ad minden felmerülő kérdésedre, valamint részletes útmutatással lát el arra vonatkozóan, amire a kezelést megelőzően szükséged lesz. Ezt követően egyeztetitek a további teendőket és a kezelés időpontját.

VÁLASZD A HIFUT

A HIFU testkezelés előnyei

 

  • Nincs műtét, nincs zsírleszívás és egyéb beavatkozás
  • Feszesebbé teszi a bőrt a kívánt területen, hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőr ellen
  • Lebontja a zsírsejteket, ezáltal karcsúbb megjelenést eredményez
  • Tartós eredményt kínál, hatását 12-24 hónapon át élvezheted
  • A testkezelés a bőröd és tested természetes működését aktiválja, éppen ezért a végeredmény is tökéletesen természetes lesz
  • A felépülés azonnali, nincs kórház, nincs betegszabadság

Előgondozás, utógondozás

Az eljárás nem jár műtéttel és egyéb beavatkozássalezért orvosi vizsgálatokra sincsen szükséged a kezelést megelőzően. Az eredményességhez azonban fontos, hogy felkészülj a kezelésre. Az ajánlásokat a kezelést követően is szükséges betartanod, hogy az eredmény a lehető leglátványosabb legyen.

Ellenjavallatok

A kezelés során nincs műtéti beavatkozás, de azért vannak bizonyos egészségi állapotok, krónikus betegségek, és olyan gyógyszeres kezelések, mely esetekben a HIFU ultrahangos kezelés nem javasolt. Kérjük olvasd el ezek listáját.

JOBB MEGJELENÉS, JOBB ÉRZÉS

ÉREZD MAGAD GYÖNYÖRŰNEK

Ehhez biztosítjuk számodra a legmodernebb orvosesztétikai kezeléseket, melyekkel műtéti beavatkozásoktól mentesen veheted fel a harcot az öregedő bőr ellen, segítheted a felhalmozódott zsírréteg lebontását, tónusossá alakíthatod a tested, és szabadulhatsz meg a makacsul növekedő szőrszálaktól.

TESTKEZELÉSEINK

Vedd fel a harcot fókuszált ultrahanggal a makacs zsírsejtek és a narancsbőr ellen,  szépülj természetesen.

Has kezelése

Leépíti a has területén felhalmozódott zsírréteget. A has laposabb lesz, a bőr feszesebbé válik. Választható kezelések S, M, L.

Derék kezelése

Csökkenti a zsírréteget a derék tájékán, karcsúsít, megfiatalítja a bőrt, a megereszkedett bőr újra rugalmassá válik.

Hát kezelése

Lebontja a háton lerakódott zsírpárnákat. A hát bőre visszanyeri feszességét, tónusát.

Kar kezelése

A karon a megereszkedett bőr visszanyeri feszességét, a kar térfogata csökken.

Fenék kezelése

Leépíti a nehezen ledolgozható zsírréteget a fenék tájékáról. Feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti a narancsbőrt. A fenék visszanyeri alakját, megemelkedik. Választható kezelések S, M.

Belső comb kezelése

A belső combon lerakódott felesleges zsírréteg elvékonyodik. A combok közötti puffadt rész visszahúzódik, a bőr feszesedik. A a comb visszanyeri természetes ívét. Választható kezelések XS, S, M.

Külső comb kezelése

A zsírréteg visszahúzódásával a comb térfogata csökken, a lábak karcsúbbá válnak. A bőr tónusa jelentősen javul. Választható kezelések XS, S, M.

Térd kezelése

A térd részen a ráncok mélysége csökken, a bőr kisimul és ismét rugalmassá válik. A térd feszes és szép lesz.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Szeretnél orvosesztétikai kezelést igénybe venni, és szükséged lenne még információra? Fordulj hozzánk bizalommal. Írj nekünk és segítünk.

Share This